Kamen u bubregu i pesak u bubregu - POVRATITE ZDRAVLJE BUBREGA PRIRODNIM PUTEM

Renimin ®

Kamen u bubregu i pesak u bubregu prouzrokuju niz zdravstvenih problema. Renimin® sirup je napravljen pre 15 godina i danas je jako popularan i poštovan u svetu suplemenata. Od tada, Renimin je pomogao velikom broju ljudi sa kamenom i peskom u bubregu. Bilo da trenutno imate problem sa kamenom u bubregu, ili želite da sprečite nastanak kamena u bubregu, ili želite da očistite vaš bubreg od peska i da poboljšate njegovo zdravlje – u svakom slučaju, imaćete veliku korist od Renimin® sirupa. Prva stvar koju ćete primetiti posle samo par dana upotrebe je oslobađanje od bola, jer ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Naposletku, kontinuiranim korišćenjem sirupa , štitite vaš bubreg i čitav urinarni sistem od nastanka peska i formiranja kamena. Ne pristajte na ništa manje od najboljeg, posebno ako se radi o vašem zdravlju. Svi naši proizvodi su testirani, sertifikovani, da bi vama pružili najbolje i samo najbolje. Renimin® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije pod brojem: 1996/2017 od 29.05.2017. godine, kao dijetetski suplement i potpuno je bezbedan za upotrebu. Pridružite se ogromnom broju zadovoljnih korisnika, kojima je Renimin® pomogao u borbi protiv kamena u bubregu.

renimin sirup za bubrege

Renimin® je izuzetan prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih kanala.

Renimin® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

  • - infekcija urinarnog sistema,
  • - upala bubrega i mokraćne bešike,
  • - pojava peska i kamena u bubregu i mokraćnim kanalima,
  • - pojava cista na bubregu, upala prostate.

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih kanala. Proizvod je napravljen u tečnom obliku jer je takav lakši za apsorpciju i mnogo efikasniji od suplemenata u kapsulama. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1996/2017 od 29.05.2017. godine.

*Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.